FAQ

 1. Ποιες είναι οι ιδιαίτερες τεχνικές εκτύπωσης, που χρησιμοποιείτε;

  Οι τεχνικές εκτύπωσης είναι πραγματικά πολλές και η τεχνοτροπία, που θα επιλεγεί εξαρτάται από πολλούς παράγοντες...

  Μερικοί από αυτούς είναι ο τόπος, ο χρόνος, οι τάσεις της κάθε εποχής και η προσωπική αισθητική. Ξεχωρίζουμε τις τεχνικές της Θερμοτυπίας (χρυσοτυπία, ασημοτυπία), του Colored Edge και του Die Cut, του κλασικού αναγλύφου και του γκοφρέ. Ανάλογα με την τεχνική που θα επιλεγεί, προσαρμόζεται και το σχετικό κόστος.

 2. Υπάρχει μόδα στο προσκλητήριο γάμου;

  Τα πάντα ακολουθούν τη μόδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χάνουν το προσωπικό τους ύφος.

  Η μόδα αλληλεπιδρά με το προσκλητήριο γάμου, αλλά και της βάπτισης. Το σχέδιο και η τεχνοτροπία ανανεώνονται κάθε σεζόν, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μία στροφή στα πιο vintage σχέδια.

  Το μοντέρνο στοιχείο μπορεί επίσης να τονιστεί με πιο απλές κι οικονομικές τεχνοτροπίες, οι οποίες περιορίζονται στο παιχνιδιάρικο στήσιμο του κειμένου και τα χρώματα. Υπάρχει βέβαια κι η επιλογή ενός κλασικού ή ρομαντικού προσκλητηρίου γάμου από υψηλής ποιότητας υλικά, που παραμένει ανεπηρέαστα διαχρονικό.

 3. Μπορούν οι προσκλήσεις να τυπωθούν σε ανακυκλωμένο χαρτί;

  H JUSTINVITE by ARTANDVISION διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προσκλητηρίων, ειδικά στη νέα Συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014, για τη δημιουργία των οποίων χρησιμοποιούνται ποιότητες ανακυκλωμένων χαρτιών με πιστοποίηση FSC ((Forest Stewardship Council). Αυτές φτιάχνονται από πολτό χαρτιού από δάση ελεγχόμενης φύτευσης κι ανακυκλωμένες ίνες.

  Για ακόμη περισσότερη οικολογία, υπάρχει η εναλλακτική των Eco-friendly καρτών από την Βotanical PaperWorks. Η συγκεκριμένη εταιρεία από τον Καναδά παρέχει τη δυνατότητα εκτύπωσης προσκλητηρίων σε χαρτί που φυτρώνει! Πως γίνεται αυτό; Ο χαρτοπολτός εμποτίζεται με ζωντανούς σπόρους αγριολούλουδων κι όταν το ανακυκλωμένο, βιοδιασπώμενο χαρτί φυτευτεί σε χώμα ανθίζει! Απλά κόβετε σε κομμάτια την κάρτα, τοποθετείτε τα κομμάτια σε μία γλάστρα με χώμα, σ' εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, και τα καλύπτετε με μία επιπλέον λεπτή στρώση χώματος. Πιέζετε ελαφρώς και βρέχετε αρκετά. Ποτίζετε συχνά τις πρώτες 10 ημέρες, ώστε το χώμα να είναι πάντα νωπό. Σε λίγες ημέρες τα αγριολούλουδα θα βλαστήσουν, ενώ δε θα υπάρχουν υπολείμματα χαρτιού!

 4. Τι υλικά προτείνετε συνήθως να έχει ένα προσκλητήριο;

  Η ποιότητα του χαρτιού και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για ένα προσκλητήριο γάμου παίζουν σημαντικό ρόλο. Ακόμη και τα χρώματα ή η γραμματοσειρά θα φαίνονται διαφορετικά από εκτύπωση σε εκτύπωση. Το ίδιο συμβαίνει και με την ψυχολογία του αποδέκτη του προσκλητηρίου. Ένα προσεγμένο προσκλητήριο, από υλικά όπως η δαντέλα και χαρτί υψηλής ποιότητας στο άγγιγμά του, θα του κεντρίσει σίγουρα το ενδιαφέρον.

  Τα υλικά εξαρτώνται από το χαρακτήρα, που επιθυμεί το ζευγάρι για το γάμο του, το οικονομικό budget και το χωροχρόνο του μυστηρίου.

 5. Έχετε προτάσεις και για το κείμενο της πρόσκλησης;

  Στο διαδίκτυο υπάρχει τεράστια ποικιλία με στιχάκια, τραγούδια και άλλα για το κείμενο που θα συνοδεύει ένα προσκλητήριο. Ωστόσο η JUSTINVITE by ARTANDVISION μπορεί να σας κάνει την πρόταση της!

 6. Πόσο καιρό απαιτεί ο σχεδιασμός κι η εκτύπωση ενός προσκλητηρίου;

  Ο χρόνος παραγωγής είναι από τέσσερις μέχρι δέκα περίπου εργάσιμες ημέρες, από την έγκριση του κειμένου. Ο ακριβής χρόνος όμως εξαρτάται από την ιδιαιτερότητα της κατασκευής του κάθε προσκλητηρίου, γάμου ή βάπτισης. Στη περίπτωση του custom made προσκλητηρίου ο σχεδιασμός απαιτεί επιπλέον τέσσερις με πέντε ημέρες.

 7. Θα έχω κάποιο δείγμα πριν την τελική εκτύπωση;

  Σε κάθε περίπτωση δίδεται ένα ηλεκτρονικό δείγμα, ώστε να εγκριθεί η ορθότητα όλων των στοιχείων. Αυτό ισχύει φυσικά και στη δημιουργία ενός custom made προσκλητηρίου, οπότε και παρέχεται ένα προεκτυπωτικό δείγμα.

 8. Το προσκλητήριο γνωρίζει εποχή (δηλαδή προτείνετε άλλα σχέδια για καλοκαίρι, άλλα για το χειμώνα);

  Εκτός από μόδα, το προσκλητήριο γάμου «γνωρίζει» φυσικά και εποχή.

  Το καλοκαίρι για παράδειγμα επιλέγουμε πιο ανάλαφρα σχέδια και συνήθως έντονα ή γήινα χρώματα, που θυμίζουν ήλιο, θάλασσα και παραλία.

  Την άνοιξη τα ζευγάρια προτιμούν τις παλ αποχρώσεις και τα floral μοτίβα ενώ το χειμώνα, τα χρώματα σκουραίνουν και τα προσκλητήρια γάμου αποκτούν πιο αυστηρές γραμμές.

 9. Τι ρόλο παίζει στη δημιουργία ενός προσκλητηρίου ο τόπος του μυστηρίου;

  Καθοριστικό! Ο τόπος και ο χρόνος του μυστηρίου δίνουν τις πρώτες ιδέες για τη δημιουργία ενός προσκλητηρίου γάμου. Αυτές οι δύο παράμετροι θα καθορίσουν τα υλικά, το χρώμα και φυσικά το σχέδιο.

  Ωστόσο ένα πιο κλασικό, τετράγωνο προσκλητήριο γάμου σε λευκό και offwhite ή ιβουάρ, αποτελεί τη σίγουρη επιλογή σε κάθε περίπτωση.

 10. Ποιος είναι ο πιο ιδανικός τρόπος για να δώσω μέσα από το προσκλητήριο οδηγίες για την περιοχή στους καλεσμένους;

  Οι οδηγίες δίνονται περιγραφικά, αλλά και με χάρτες. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα σχεδιασμού ενός χάρτη με εικαστικό χαρακτήρα (δηλαδή όχι τον κλασικό google map), με την ανάλογη χρέωση.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Θα λαμβάνετε όποιο νέο σχέδιο δημιουργήσουμε όποια νέα τεχνική υλοποιήσουμε, όποια προσφορά θέλουμε να διαθέσουμε και tips που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις πωλήσεις σας.
Τα στοιχεία σας δεν θα δωθούν ποτέ σε τρίτους.
Ευχαριστύμε που ήλθατε κοντά μας...