Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία ARTANDVISION ιδρύθηκε το 1985 και δραστηριοποιείται στο χώρο των γραφικών τεχνών και της έντυπης επικοινωνίας.

Η προσωπική μας ανάγκη για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού προσκλητηρίου, που δε θα θυμίζει σε τίποτα το κοινό και συχνά βαρετό προσκλητήριο ενός γάμου ή μίας βάπτισης, έφερε την έμπνευση για τη JUSTINVITE by ARTANDVISIOΝ.

Μας αρέσει το προσκλητήριο να απεικονίζει όλα αυτά τα χαρούμενα συναισθήματα ζεστασιάς, αγωνίας, ανυπομονησίας κι ενθουσιασμού που χαρακτηρίζουν τον αποστολέα του. Θέλουμε να έχει ένα ιδιαίτερο στιλ, να ξεχωρίζει για τα υψηλής ποιότητας υλικά του κι έναν σχεδιασμό που θα τραβάει τα βλέμματα!

Έτσι η ομάδα της JUSTINVITE by ARTANDVISIOΝ βάζει φαντασία, μεράκι και με την κατάλληλη υποδομή αλλά και τεχνογνωσία των έμπειρων στελεχών της, φροντίζει για ένα υψηλής ποιότητας και αισθητικής αποτέλεσμα.

Η συνέπεια αποτελεί επίσης βασικό παράγοντα στις συνεργασίες μας. Συνέπεια τόσο στην ποιότητα όσο και στο χρόνο παράδοσης, αφού ένα προσκλητήριο πρέπει σίγουρα να πηγαίνει στην ώρα του!

Στόχος μας είναι οι σταθερές και με ξεκάθαρους από την αρχή όρους, συνεργασίες. Μας ενδιαφέρει να αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακράς διάρκειας με τους συνεργάτες μας, οι οποίοι με τη σειρά τους θα φροντίσουν τις δημιουργίες μας.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Θα λαμβάνετε όποιο νέο σχέδιο δημιουργήσουμε όποια νέα τεχνική υλοποιήσουμε, όποια προσφορά θέλουμε να διαθέσουμε και tips που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις πωλήσεις σας.
Τα στοιχεία σας δεν θα δωθούν ποτέ σε τρίτους.
Ευχαριστύμε που ήλθατε κοντά μας...