ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Η JUSTINVITE by ARTANDVISIOΝ θέλει να γνωρίζει πως όλοι οι συνεργάτες της έχουν μείνει ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.
Έτσι λοιπόν ζητήσαμε τη γνώμη τους…
 
Πρόσκληση εγκαινίων
Δε μπορούσα να φανταστώ πως θα συνδύαζα κάτι μοντέρνο και «πιασάρικο» με το κύρος που πρέπει να αποπνέει μία πρόσκληση για τα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος. Η Λία μου έδωσε την ιδέα και το αποτέλεσμα, χρωματικά και ποιοτικά, ήταν καταπληκτικό! Για να μην αναφέρω το γούρι που μου φέρατε…
Πάμελα Λύτρα
http://www.googlelovesme.gr/
 
Λία μου σε ευχαριστώ πολύ!!! Το προσκλητήριο ήταν αυτό ακριβώς αυτό που ήθελα!!!!καλές δουλειές !!!!!
Μαντώ Βούλγαρη - 11.10.16
 
Καλησπέρα το πρωί έλαβα τα προσκλητήρια και ήταν πραγματικά εξαιρετικά. Πολύ προσεγμένα, πολύ καλή δουλειά. Μας άρεσαν πολύ. Σας ευχαριστώ πολύ και έχω μόνο τα καλύτερα να πω!
Marion Papadimitriou - 12.10.16
 
Καλησπέρα,  Προσκλητήρια και μπομπονιέρες πολύ όμορφα! Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που περιμέναμε.... άψογη συνεργασία....ευχαριστούμε θερμά!
Ματούλα Γούτη - 5.11.16
 
 Προσκλητήρια για τη βάπτιση των διδύμων μας
Τη Justinvite την επιλέξαμε για τα προσκλητήρια του γάμου μας, και μείναμε τόσο ευχαριστημένοι, που δεν υπήρχε περίπτωση να κοιτάξουμε αλλού για τη βάπτιση! Κατάλαβαν ακριβώς τι είχαμε στο μυαλό μας και μας πρότειναν μια πολύ εντυπωσιακή και πρωτότυπη πρόσκληση, έτσι ακριβώς όπως τη θέλαμε! Προσκλητήριο, ετικέτες για μπομπονιέρες, για τα γλυκά και τα μπουκαλάκια νερού… όλα έδεσαν υπέροχα μεταξύ τους!  Για άλλη μια φορά, ξεπεράσατε τις προσδοκίες μας και συμβάλλατε στο να κάνουμε τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής μας, τόσο ξεχωριστές!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!!  
Σωτηρία Μοσχοφίδου - 15.11.16

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Θα λαμβάνετε όποιο νέο σχέδιο δημιουργήσουμε όποια νέα τεχνική υλοποιήσουμε, όποια προσφορά θέλουμε να διαθέσουμε και tips που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις πωλήσεις σας.
Τα στοιχεία σας δεν θα δωθούν ποτέ σε τρίτους.
Ευχαριστύμε που ήλθατε κοντά μας...